Mydło Aleppo z Minerałami z Morza Martwego Najel 100g

  • Mydełko łączy w sobie unikalne właściwości mydła Aleppo z cennymi minerałami z Morza Martwego. Dzięki wysokiej koncentracji minerałów ma właściwości odnawiające skórę, przy czym może być używane także przez alergików i osoby z uczuleniami na kosmetyki do
Producent: Najel
Kod produktu: 3760061223820
Składnik: z minerałami
12,00 zł
/ szt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Łatwy zwrot produktu

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. W ciągu 14 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny..
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę, dlatego w naszym sklepie dokonasz zwrotu na korzystnych warunkach.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Łączy w sobie unikalne właściwości mydła Aleppo z cennymi minerałami z Morza Martwego.

Dzięki wysokiej koncentracji minerałów ma właściwości odnawiające skórę, przy czym może być używane także przez alergików i osoby z uczuleniami na kosmetyki do mycia.

Odżywia i regeneruje zaopatrując skórę w niezbędne pierwiastki takie jak krzem, magnez, wapń, potaz, żelazo, fluor i jod.

Zaletą mydła jest także jego przyjemny zapach pochodzący wyłącznie z jego składników naturalnych – nie dodano tu żadnych sztucznych aromatów oraz wyjątkowa wydajność – zużywa się bardzo powoli.

Mydełko może z powodzeniem być używane przez całą rodzinę, do mycia dłoni, twarzy, ciała a także zamiast szamponu do włosów.

Polecane jest szczególnie do oczyszczania twarzy i szyi. Po jego użyciu skóra pozostanie miękka, elastyczna i będzie miała przywróconą naturalną odporność. Jako peeling twarzy zapewnia usuwanie głębokich zanieczyszczeń i pozostawia natychmiastowe rezultaty w postaci poprawy czystości cery i zwężenia porów.

Jako peeling poleca się stosowanie raz lub dwa razy w tygodniu. Należy delikatnie masować twarz i szyję opuszkami palców okrężnymi ruchami, omijając okolice oczu, a następnie spłukać czystą wodą.

Skład: Sodium olivate, sodium laurate, aqua, maris limus, sodium hydroxide.

Morze Martwe to właściwie słone jezioro, którego lustro wody (które ciągle się obniża!) znajduje się najniżej na naszej planecie: 418 m p.p.m.

Woda z Morza Martwego zawiera ponad 25% soli w porównaniu do 5% w innych wodach świata. To wyjaśnia, dlaczego w Morzu Martwym nie mogą żyć zwierzęta ani nie ma tam dobrych warunków do rozwoju roślin.

Jednak, sole mineralne w nim zawarte są nadzwyczajnym źródłem korzyści dla skóry i ciała. Każdy litr wody z Morza Martwego zawiera około 30% soli i minerałów – to blisko 30 razy więcej magnezu niż Morze Śródziemne.

Sposób przechowywania:

Mydło po użyciu należy osuszyć. Unikać trzymania w zamkniętym pojemniczku. W ten sposób posłuży nam dłużej.

Parametry techniczne:
Składnik:
z minerałami
Certyfikat Trusted Shops

Znak jakości dla sklepu Henny.pl

Zakupy w Internecie są szybkie, wygodne i nie wymagają bezpośredniego kontaktu ze sprzedawcą. Jego brak jest jednak także przyczyną wątpliwości. U kogo właściwie robię zakupy? Co otrzymam za moje pieniądze?

Oprócz poczucia bezpieczeństwa Trusted Shops zapewnia kupującym jego konkretne potwierdzenie. Oferuje klientom certyfikowanego sklepu internetowego darmową ochronę kupującego do kwoty 10 000 zł przy każdym zamówieniu.

Jest to dowód zaufania i potwierdzenie wysokiego standardu jakości prezentowanego przez certyfikowany sklep.

Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Podziel się swoim komentarzem z innymi

Z naszego bloga

Róża damasceńska to krzew z rodziny różowatych, uprawiany w basenie Morza Śródziemnego  od czasów starożytnych, który został rozpowszechniony w Europie przez Rzymian.Jakie właściwości ma różą damasceńska? Leczniczy wpływ róży damasceńskiej na organizm.

Czytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel